Погода
Статистика
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні18
mod_vvisit_counterВчора44
mod_vvisit_counterЦього тижня191
mod_vvisit_counterМинулого тижня283
mod_vvisit_counterЦього місяця1082
mod_vvisit_counterМинулого місяця1068
mod_vvisit_counterРазом330399

Online: 1
Ваша адреса: 3.234.246.109
,
Сьогодні: бер. 29, 2024

ТОВ "ЕКО ДОК" пропонує послуги по будівництву будинків з: профільного бруса, профільної доски, блок-хауса.

Великий досвід виготовлення дерев'яних будинків зробив нашу компанію провідною в регіоні з виробництва будинків готових до складання.  Якість комплектів дозволяє нашим клієнтам самостійно складати будинки з клеєного брусу .

Основною перевагою деревяних будинків  в порівнянні із іншими матеріалами будівництва є вишуканий вигляд, екологічність, довгий строк експлуатації що забезпечений використанням сучасних технологій виробництва і надійним з'єднанням.

Екологічність будинку з дерева відповідають високим вимогам щодо зміцнення здоровя, мають гарні теплоізоляційні властивості, тому що дерево має низьку теплопровідність. Стіна з дерева товщиною 15 см має такий тепловий опір як стіна цегельної кладки 50 см. Саме тому в дерев'яному будинку тепло зимою та прохолодно літом. Деревяна стіна з брусу - тепла на дотик і створює відчуття теплового комфорту.

Нагріти деревяний будинок можливо за кілька годин, навіть якщо він не опалювався всю зиму.

Вага деревяних конструкцій деревяного будинку в цілому в 5 разів менше від цегляних, тому не вимагає будівництва масивного фундаменту та важкої будівельної техніки. Таким чином, будинок з дерева в середньому в 1,3-1,5 рази дешевше, ніж цегляний будинок. Крім того, такий будинок стійкий до мяких грунтів.